O Blanche

O NAS

Kako je nastala Blanche?

Že kot deklica sem vedno sanjala, da bom imela punčko, ki jo bom oblačila v oblekice, ki jih bom sama izdelala, ji delala čopke in  kupovala špangice. 

No, moj prvi in edini otrok je bila res punčka Veronika, vendar sanje o vsem tem so se le delno uresničile, saj sem se poleg nje še profesionalno ukvarjala s plesnimi skupinami. Moje sanje so počasi postajale resničnost, ki pa je bila malce drugačna od sanj. Izdelovala sem plesna oblačila in ne samo oblačila za hčerko. To je trajalo kar 20 let. Vsaka zgodba se enkrat zaključi in tako se je tudi zgodba s plesalkami. Kar  naenkrat sem imela veliko časa in umetniška žilica je zopet prišla na plano. Začela sem z izdelovanjem scrunchie-jev, nato z izdelavo raznovrstnih nahrbtnikov, plesnih oblačil, različnih izdelkov za mlade damice (mašne z elastiko in špangami) in nekaj izdelki za dom (pogrinjki). Moje ideje so tako postajale nova realnost mene in hčerke Veronike. Bilo je kar nekaj ovir z nabavo materiala in ustvarjanjem oblik, vendar mi je nedvomno uspelo ustvariti nekaj, na kar sem zelo ponosna in je postalo del mene in mojih najbližjih.

Glede na to, da je izdelke težko v živo predstaviti pravim kupcem, sem se odločila za spletno trgovino. Projekt je začel nastajati v septembru 2022. Potrebno je bilo izdelati kar veliko različnih izdelkov, pri čemer ni bilo težav, saj ko enkrat začneš ustvarjati, ideje kar letijo in izdelki nastajajo sami od sebe. V kratkem času jih je nastalo preko 1500!

Res, da je projekt še mlad in v nastajanju, je pa moj!

Preverite ponudbo in izberite vaše najljubše izdelke 😍